Blog

mai puțin de 1 minutTimp de citire: minute

Start campanie verighete. Ce vrem să spunem cu acest lucru? Sezonul nunților a început, iar noi, magazinul tău din Bistrita specializat în verighete, te întâmpinăm cu peste 150 de modele de verighete. Și un voucher cadou, despre care îți povestim mai spre final de articol.

Pentru orice tânără care devine soţie un aspect important îl reprezintă verighetele, așa că, la Safirelli ți-am pregătit modele 2023 pentru toate gusturile și toate bugetele. Te așteptăm în magazinul nostru din centru comercial Winmarkt.

Găsești modele din aur alb, galben, roz, cu și fără pietre. De asemenea, poți opta pentru modele mai subțiri și finuțe, cât și modele mai dure și groase. Verighete împletite, pătrate sau clasice. Toate din aur de 14k.

Alege acum și poartă pentru totdeauna verighetele care să te reprezinte și care să îți fie peste ani o amintire plăcută și emoționantă.

Pentru că verighetele sunt o poveste purtată pe deget, Safirelli este ghidul tău în alegerea verighetelor potrivite.

Să știi că, în lumea vastă a acestor bijuterii, cel mai mult contează ceea ce simțiți că vă reprezintă pe voi ca și cuplu.

Minimalistul, sau clasicul cum îi mai spunem noi, este ca o umbră ce veghează necontenit.

Verighetele complexe, care au de obicei de la 3 pietre în sus, arată în cele mai multe cazuri îndrăzneala voastră ca și cuplu, aspect care probabil vă definește.

Verighetele avangardiste, luând conturul unor verighete inedite în cele mai multe cazuri, descrie unicitatea și dorința de a fi altfel.

Oricare ar fi modelul verighetelor pe care îl veți alege ca și cuplu, forma și tăietura diamantului sau mărimea și culoarea pietrei prețioase, acestea trebuie să definească intensitatea declarației de dragoste dedicată partenerului.

Se știe că femeia are puterea de a deschide ușa spre inima bărbatului dorit și, tocmai de aceea, în trecut era gravată o cheie pe verigheta soției. Astăzi însă, întâlnim foarte rar această gravură, fiind înlocuită de diverse alte simboluri, gravate în special pe interiorul verighetelor, cum ar fi: cu inițialele mirilor, cu data nunții sau cu mici texte reprezentative pentru aceștia.

Indiferent de modelele ce s-au purtat în trecutul mai apropiat, mai îndepărtat, sau modelele care sunt purtate în prezent, cert este că toate verighetele au formă sferică, simbol al dragostei și al unei uniuni perfecte, două inimi ce se vor iubi pe vecie.

Și în iubirea asta mare…mare, încet ajunge să se contureze idee de “acasă”. Și totul are sens atunci când vin și copiii.

Pentru că dorim să îți fim alături în toate momentele emoționante din viața ta, avem pentru tine pregătite cele mai speciale și drăgălașe bijuterii pentru cei mici, care așteaptă doar momentul potrivit să fie purtate. Iar la achiziționarea verighetelor, ai cadou din partea noastră un voucher de 100 RON. Ca totul să decurgă așa cum ai plănuit.

Voucherul poate fi utilizat timp de 1 an de la achiziționare, însă mai multe detalii despre acesta cât și despre campanie, găsești în regulament.

Suntem de 30 ani un brand de încredere în comercializarea bijuteriilor din aur și argint, iar Safirelli Bijuterii are misiunea de a oferi bijuterii de înaltă calitate și servicii de excepție clienților noștri.

Dacă vrei să afli mai multe despre brandul #Safirelli, produsele și povestea noastră, vezi articolul pregătit aici.

Prețurile afișate pe site, sunt doar informative, și direct influențate de cotația externă!
Pentru informații detaliate legate de pret, vă rugăm să vizitați magazinele Safirelli, din Bistrița!

close
Start typing to see products you are looking for.

Cos de cumparaturi

close
Scroll To Top
Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accpeti daca esti de acord cu utilizarea acestora.