·       Livrare

·       Comandă Online

·       Verighete

·       Diamante și alte pietre prețioase

·       Plata

De ce nu pot achiziționa verighete online?

Achiziționarea unei perechi de verighete presupune cunoașterea măsurilor exacte ale acestora și stabilirea tuturor detaliilor legate de design (lățime, modul de încrustare și tipul pietrelor). Fiecare pereche de verighete este unică, realizată pe comandă pentru a îndeplini toate cerințele clienților și nu poate fi returnată. De aceea, vă așteptăm în oricare dintre punctele noastre comerciale pentru a proba și personaliza conform dorințelor voastre verighetele dorite.

 

Bijuteriile din seturi pot fi comandate individual?

Seturile de bijuterii nu pot fi descompletate.

 

Cum comand un produs online?

În cazul în care întâmpini dificultăți în realizarea unei comenzi online, accesează CUM COMAND și urmează pașii prezentați în pagină.

 

Ce se întâmplă dacă reușesc sa fac o comandă a unor produse care au devenit între timp indisponibile?

În acest caz, veți fi contactat de către un reprezentant Safirelli, telefonic sau via e-mail, care vă va informa cu privire la indisponibilitatea produselor. Reprezentantul Safirelli va încerca sa vă ofere alte variante pentru produsele respective, cu o valoare similara.

 

Care sunt metodele de plată acceptate?

Plata poate fi efectuată online, prin intermediul serviciului de plăți MobilPay sau ramburs în momentul recepționării coletului.

 

Prețul include și ambalarea produselor pentru cadou?

Desigur. Toate produsele Safirelli sunt atent ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi trimise către destinatar.

 

Produsele au certificat de autenticitate și garanție?

Safirelli oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

 

Cum pot afla mai multe informații legate de produs?

În cazul în care dorești să afli mai multe despre un produs, poți să ne contactezi direct la numărul de telefon 0263213108 sau să ne lași un mesaj în secțiunea CONTACT.

 

Se oferă garanție pentru produsele comandate?

Safirelli oferă garanție de 2 ani pentru toate produsele comercializate.
Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

 

Pot schimba un produs?

În cazul în care produsul nu corespunde dorințelor tale, poți solicita schimbarea acestuia cu altă bijuterie disponibilă în stocul nostru. Schimbul se poate realiza în maxim 30 de zile de la achiziție. Contactează-ne direct la numărul de telefon 0263213108  pentru a afla modul în care poți realiza schimbul.

 

Dacă măsura inelului comandat nu este potrivită, poate fi acesta modificat?

Totul depinde de modelul inelului comandat. În cazul în care acesta are un model simplu și nu este încrustat cu pietre pe părțile laterale, poate fi cu ușurință modificat în atelierul Safirelli.

 

Cum pot returna un produs Safirelli achizițonat online?

Dacă produsul Safirelli achiziționat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna în termen de 14 de zile.

 

Ce bijuterii pot fi gravate?

Pentru a fi gravate, bijuteriile trebuie să aibă o lățime de minim 3mm și suficient spațiu pentru a inscripționa mesajul dorit.

 

Pot achiziționa bijuterii online cu aur la schimb?

Nu, însă poți achiziționa bijuterii cu aur la schimb în toate punctele comerciale fizice Safirelli.

 

În punctele comerciale Safirelli voi găsi aceleași modele de bijuterii?

În magazinele Safirelli vei găsi o gamă extrem de variată de bijuterii, printre care se pot regăsi și accesoriile prezentate pe website. Pentru a afla în care dintre punctele noastre comerciale găsești bijuteria preferată, contactează-ne. Găseşti lista magazinelor AICI.

 

Puteți realiza bijuterii pe comandă?

Nu realizăm bijuterii pe comandă, în schimb vă putem oferi o gamă extrem de variată de accesorii.