jeweler2-headingdash
SAFIRELLI

INSPIRAȚIE

jeweler2-quote

Safirelli Bijuterii se remarcă prin eleganța colecțiilor pe care le comercializează și prin angajamentul de a livra calitate. Am dezvoltat relații strânse cu parteneri recunoscuți pentru profesionalismul lor în producția de bijuterii. Fair Line srl Vicenza, Coriolan Aur smarald România.

jeweler2-inspiration-sign
Marilena Maris
01

Ce bijuterii se poartă în sezonul rece toamnă-iarnă

Când vara trece, iar soarele parcă se ascunde de noi, nimic nu strălucește la fel, iar nuanțele colorate de vară își pierd din intensitate.

Pentru a compensa acest lucru, noi oamenii am învățat cu timpul că o haină roșie, un ruj intens sau un colier auriu pot să atragă atenția și să aducă vibrații de vară acolo unde sunt prezente sau sunt purtate.

Așa că, atunci când vine sezonul rece, în ceea ce privesc bijuteriile, propunem să alegi nuanțele metalelor și a pietrelor semiprețioase. Toamna este anotimpul perfect pentru a asorta nuanțe calde cu ținutele în aceleași tonuri. Iar iarna ar fi bine să adaugi ținutelor tale bijuterii cu pietre în culori aprinse.

Transformă bijuteriile vechi în bijuterii noi, cu un design contemporan

Bijuteriile din aur au reprezentat de-a lungul timpului simboluri care au marcat momente importante din viața oamenilor.

Fie că le primim cadou, le oferim sau le achiziționăm pentru noi, aurul nu își pierde valoarea în timp; ba mai mult, poate reprezenta o formă de investiție. Aurul își păstrează prețiozitatea, ceea ce a motivat generații întregi să-l cumpere sub diverse forme.

Cu trecerea timpului, însă, stilurile bijuteriilor din aur se schimbă și evoluează. Chiar și așa, dacă deții bijuterii pe care nu le mai porți, există moduri prin care le poți înlocui cu altele care sunt la modă sau se potrivesc cu stilul tău actual.

02
03

Cum accesorizezi și dai valoare unei ținute

Bijuteriile pot fi accesorii strălucitoare și distincte care pot adăuga un plus de stil și originalitate unei ținute. Combinația corectă a bijuteriilor este importantă, iar uneori mai multe piese pot fi asortate cu succes, sau nu. Aspect care depinde de mai multe lucruri.

Poate nu știai, însă accesoriile sunt vitaminele modei, iar de aici fac parte și bijuteriile. Alții le mai numesc ingredientul secret care poate transforma orice ținută monotonă și veche în ceva de neuitat. Oricum dorești să le numești, adevărul este acelaș: ar trebui să nu lipsească din garderoba ta.

Dar hai mai bine să vedem câte tips and tricks în acest sens.

jeweler2-headingdash
SAFIRELLI

Subscrie la email pentru a primi o ofertă personalizată


newsletter