Blog

mai puțin de 1 minutTimp de citire: minute

Când vara trece, iar soarele parcă se ascunde de noi, nimic nu strălucește la fel, iar nuanțele colorate de vară își pierd din intensitate.

Pentru a compensa acest lucru, noi oamenii am învățat cu timpul că o haină roșie, un ruj intens sau un colier auriu pot să atragă atenția și să aducă vibrații de vară acolo unde sunt prezente sau sunt purtate.

Așa că, atunci când vine sezonul rece, în ceea ce privesc bijuteriile, propunem să alegi nuanțele metalelor și a pietrelor semiprețioase. Toamna este anotimpul perfect pentru a asorta nuanțe calde cu ținutele în aceleași tonuri. Iar iarna ar fi bine să adaugi ținutelor tale bijuterii cu pietre în culori aprinse.

Câteva pietre semiprețioase populare pentru acest sezon sunt: zirconiu, hematit și onix.

Accentele de auriu rămân în tendințe, iar aurul rămâne în topul preferințelor, alături de pietrele semiprețioase. Dacă ai acasă aur vechi și dorești să îți achiziționezi altele bijuterii noi, acum este momentul. La #Safirelli ți-am pregătit o super ofertă la aurul uzat. Vino în magazin ca să vezi toate beneficiile, cât și produsele potrivite pentru tine.

Minimalismul și eleganța continuă să fie la modă. Iar colierele subțiri, cerceii statement și brățările în set sunt alegeri perfecte pentru un look stilat și cald în aceste zile reci.

Un accesoriu de luat în seamă pentru acest sezon rece ce urmează sunt și cerceii, cei clasici. Acest accesoriu nu se va demoda absolut niciodată, fiind întotdeauna în tendințe și potrivindu-se la absolut orice ținută îți dorești, de asemenea modelele fiind unele variate, având diverse forme, care cu siguranță te vor scoate în evidență și vor adăuga un plus de interes și culoare. Indiferent de faptul că cerceii sunt colorați, simpli din argint sau aur, mai mari sau mai mici, cu siguranță aceștia vor rămâne întotdeauna accesoriul uimitor și modern, reprezentând o modalitate ușoară de a accesoriza ținuta.

În concluzie, în sezonul de toamnă-iarnă, bijuteriile cu pietre semiprețioase și lănțișoare statement sunt cele care domină trendurile.

Poartă-le în stilul tău unic, pentru că aceste accesorii vor adăuga o notă de rafinament ținutei. Pietrele semiprețioase sunt capabile să ofere un aspect sofisticat și glamorous, în timp ce lănțișoarele statement conferă un plus de personalitate și individualitate.

Așa că, vino să vezi colecția de toamnă-iarnă #Safirelli, pentru a-ți completa garderoba cu accesorii fine și de înaltă calitate.

close
Start typing to see products you are looking for.

Cos de cumparaturi

close
Scroll To Top
Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accpeti daca esti de acord cu utilizarea acestora.