Inregistrarea comenzii 

SC CREATIV SRL in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.safirelli.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online. 

Pentru finalizarea comenziii, trebuie să introduceţi datele necesare de contact si sa plasati comanda, urmand a fi contactat de un reprezentant al firmei pentru confirmarea disponibilitatii produselor selectate. 

 

 

Termene de livrare

Comenzile efectuate pe site-ul Safirelli vor fi livrare prin servicii de curierat adaptate destinatiei Dvs.

Livrarea se va efectua într-un interval de 24-48 ore de la primirea confirmării (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică).

 

Modalitati de plata

Modalităţi de efectuare a plăţii

 

Plata poate fi efectuată:

  • Ramburs la primirea coletului

  • Transfer bancar

 

 In cazul platii prin transfer bancar, un reprezentant al firmei nostre va va transmite toate detaliile necesare efectuarii tranzactiei, si inregistrarea comenzii ferme intr-un email ulterior.

 

 

Conditii de retur

Cum puteți efectua un retur?

Pentru achizitiile online:

Vor fi acceptate pentru retur doar bijuteriile aflate in ambalajul original (cutia de bijuterii SAFIRELLI) si insotite de materialele promotionale aferente valorii tranzacției (lavetă, oglindă, cutie pentru bijuterii).

Prin retur puteti schimba produsul cu un alt produs, sau puteți primi contravaloarea lui.

Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

    1. Completați formularul de Retur

    2. Ambatați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.

    3. În colet adăugați produsul, factura, certificatul de garanție si celelalte materiale promtionale aferente valorii tranzactiei (lavetă, oglindă, cutie pentru bijuterii).

    4. Expediați coletul pe adresa:

       SC CREATIV SRL – Vânzări Online

       Str. Liviu Rebreanu, nr 15 

       Bistrita, județul Bistrita-Nasaud, cod poștal 420008

Care sunt condițiile în care puteți efectura returul?

Pentru achizitiile efectuate online clientii beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru retur.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Produsele returnate care nu sunt în aceeași stare în care au fost livrate nu vor fi acceptate pentru retur.

Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, cutia mica de bijuterii, factura, certificatul de garanție si celelalte materiale promtionale aferente valorii tranzactiei (lavetă, oglindă, cutie pentru bijuterii).

Produsele eronat livrate vor fi înlocuite cu produsele comandate sau produse similare, dacă produsele comandate nu mai fac parte din oferta Safirelli. În cazul  în care ați primit un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru în cel mai scurt timp și să returnați produsul, conform pașilor de     retur.

Produsele returnate pot fi înlocuite cu alte produse mai scumpe – caz în care veți plăti diferența de preț, sau produse cu o valoare mai mica – caz în care veți  primi diferența în contul specificat în Formularul de Retur.

Care sunt costurile aferente returului?

Clienții Safirelli beneficiază de retur gratuit pentru toate comenzile online.

Ce produse nu pot fi returnate?

Produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului nu se pot returna.

Cum veți primi înapoi contravaloarea produselor comandate?

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de retur.

Informații suplimentare

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați departamentului nostru de Vânzări online la numărul 0263213108 de luni până vineri între orele  9:00 și 17:00 sau la adresa safirelliw@safirelli.ro

Protecția datelor cu caracter personal

Prin completarea și semnarea Formularului de Retur, sunteți de acord, în mod expres și neechivoc, cu privire la colectarea și prelucrarea de către CREATIV SRL a informațiilor furnizate, stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclama, marketing și publicitate.

Informații suplimentare

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați departamentului nostru de Vânzări online la numărul 0263213108  de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00 sau la adresa safirelliw@safirelli.ro

 

Pentru achizitiile din magazinele fizice:

Conform politicii firmei si a prevederilor legale, procedura pentru inlocuirea/returnarea/rambursarea contravalorii unui produs in magazinul Safirelli este urmatoarea:

De la data achizitionarii unui produs din magazinul fizic Safirelli, clientul are la dispozitie 30 de zile calendaristice in care il poate inlocui cu orice alt produs din magazin cu o valoare cel putin egala cu cel initial, numai in baza bonului fiscal si doar in cazul in care acesta nu a fost purtat si nu prezinta semne de uzura.

In ceea ce priveste returul produselor si rambursarea contravalorii, acestea se pot efectua doar in baza bonului fiscal si numai in magazinul de unde a fost achizitionat, in conformitate cu prevederile legale (legea 449/2003 republicata in 2008) si anume: restituirea contravalorii produsului se acorda numai in cazul in care acesta prezinta un defect de fabricatie care nu ii este imputabil cumparatorului, iar produsul nu poate fi adus la conformitate (reparat) sau nu poate fi inlocuit cu un produs nou, identic.

Garantie

Autenticitatea și caracteristicile materialului prețios – aur 14K (585‰) / aur 18K (750‰) – cât și a pietrelor prețioase încrustate în montura bijuteriilor sunt garantate . Garantia de asigura prin reparare ( aducere la conformitate) sau inlocuire, dupa caz.

Reparatiile pentru produsele aflate in garantie vor fi efectuate in termen de 15 zile, in conditiile art. 11(4) din legea 449/2003, daca se confirma faptul ca defectul nu este imputabil consumatorului.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul Certificatului de garanție, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Pentru achizitiile efectuate in reteaua fizica de magazine Safirelli, clientul beneficiază de posibilitatea de a schimba produsul o singură dată în termen de 30 de zile de la data achizitiei, doar prin prezentarea bonului fiscal sau a facturii și numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase. Contravaloarea produselor nu se returneaza decat in conditiile legale, vezi Politica de Retur.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12). Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție.

Bijuteriile Safirelli sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea și controlul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor – Direcția pentru Metale Prețioase.