Cea mai larga colectie din Bistrita. Peste 6000 de bijuterii in stoc.
+40 263-218899 / MAGAZINELE NOASTRE
banner-redimensionat

Misiunea noastra este de a imbina dragostea de frumos cu emotia, pentru a oferi clientilor nostri bijuteriile adecvate celor mai frumoase momente din viata lor.

Noi suntem puntea de legatura intre clientii nostri si talentul si creativitatea mesterilor bijutieri. Din Italia si Romania. Si suntem captivati de munca noastra.

Cum traim noi aceasta efervescenta? Emotia si dragostea pentru frumos raman elementele cheie ale motivatiei noastre.

De cateva ori pe an, importam colectii de bijuterii din aur, cu prioritate din Vicenza, Italia.

Selectia este un proces riguros si complex. Vizionam, pentru fiecare import, sute de kilograme de bijuterii din aur, create si executate de peste 200 de fabrici din Italia.

Elementul cheie in alegerea unei bijuterii ramane emotia pe care produsul ne-o inspira. Alegem piesele la care exista o armonie intre design si calitatea executiei.

Dupa selectie urmeaza intrebarile. Oare cum va primi publicul noile colectii?

Oare nu sunt prea clasice, sau prea curajoase noile piese?

Este fascinant entuziasmul echipei, in momentul in care evaluam colectiile si interactionam cu noile produse!

Apoi, intreaga echipa se implica in procedurile de receptionare si alocare in magazine, pentru ca bijuteriile sa devina accesibile publicului.

In fiecare dintre magazinele Safirelli, regizam, in fiecare zi un spectacol. Bijuterii aranjate cu grija intr-o atmosfera placuta.

Excluzand sclipirea aurului, esentiala ramane calitatea echipei de vanzari! Stiu sa asculte, sa ofere informatii, sa aiba calmul si blandetea pentru a intelege ce isi doreste fiecare client.

Privind fotografiile, veti intelege cantitatea imensa de emotie, umanitate si respect fata de client, pe care o emana Safirelli Bijuterii.

Acestia suntem noi. Si aceasta este munca noastra!