Cea mai larga colectie din Bistrita. Peste 6000 de bijuterii in stoc.
+40 263-218899 / MAGAZINELE NOASTRE
Închipuiește-­ți că ești acasă, pe un fotoliu comod și răsfoiești un catalog mare care conține tot ceea ce ți-­ai putea dori în materie de bijuterii. Te oprești la anumite pagini, iar un prieten bun apare în propria ta sufragerie cu piesele pe care le-­ai selectat. Fiind un expert în materie, el îți dă, cuviincios, sfaturi bine cumpănite pentru ca tu să poți face, în final, cele mai potrivite alegeri. Te ajută să le probezi, cu răbdare, ca și când timpul s­-ar fi oprit în loc. Iar când ai luat o decizie, o faci cu liniște în suflet, știind că bijuteria cumpărată este o investiție în totalitate sigură. Însușirile comunicate sunt adevărate, costul îi reflectă valoarea reală, ai o garanție cuprinzătoare și o poți returna dacă te răzgândești. Practic, orice s-­ar întâmpla, ai 100% acoperire.
Safirelli Bijuterii by Maris este lider de piață în zona Bistrița și comercializează produse în toată țara. Ne­-am dezvoltat timp de 20 de ani contribuind, zi de zi, la un capital de încredere și seriozitate. El ne poziționează ca magazinul preferat pentru cei care doresc siguranță, calitate și fiabilitate atunci când achiziționează bijuterii. Ei apreciază respectul și competența angajaților, care le oferă informații și recomandări în armonie cu dorințele lor. Și le mai place faptul că au de unde alege: la Safirelli se găsește cea mai largă colecție de bijuterii din Bistrița. Varietatea de modele și culori, prețurile care se adresează fiecărui segment de cumpărători, texturile, finisajele și tehnologiile utilizate sunt menite să satisfacă orice client, oricât de pretențios ar fi el.
paragraf 2 - foto magazin
colaj-inimioare
Totul se reduce la un singur lucru: suntem îndrăgostiți de munca noastră, iar misiunea noastră este aceea de a transmite emoția și dragostea pentru frumos și clienților noștri. Filozofia Safirelli afirmă că, astfel, le vom oferi bijuteriile potrivite pentru cele mai frumoase momente din viața lor.