Blog

Bijuteriile din aur au reprezentat de-a lungul timpului simboluri care au marcat momente importante din viața oamenilor.

Fie că le primim cadou, le oferim sau le achiziționăm pentru noi, aurul nu își pierde valoarea în timp; ba mai mult, poate reprezenta o formă de investiție. Aurul își păstrează prețiozitatea, ceea ce a motivat generații întregi să-l cumpere sub diverse forme.

Cu trecerea timpului, însă, stilurile bijuteriilor din aur se schimbă și evoluează. Chiar și așa, dacă deții bijuterii pe care nu le mai porți, există moduri prin care le poți înlocui cu altele care sunt la modă sau se potrivesc cu stilul tău actual.

Există multe motive pentru care poți dori să faci un upgrade la bijuterii. Poate au suferit o anumită uzură, s-au degradat din cauza curățării precare sau, de ce nu, poate ai bijuterii care sunt imposibil de recondiționat.

Cum poți schimba bijuteriile vechi cu altele noi, în magazinul Safirelli din Bistrița:

1.Dacă ți-ai ales deja noile bijuterii pe care le dorești, nu mai rămâne decât să faci câteva lucruri simple. Adună bijuteriile din aur vechi pe care vrei să le schimbi (inele, cercei, lanțuri) și vino cu ele în magazinul nostru. Colegele noastre vor cântări aurul și îți vor comunica valoarea de la care poți achiziționa noile modele de bijuterii.

2.Poți alege piese din stoc sau pe comandă, iar în cazul în care este necesar, poți completa suma pentru bijuteriile care depășesc suma obținută.

Magazinul nostru, Safirelli din Bistrița, situat în Centrul comercial Winmarkt, oferă bijuterii din aur care rămân simboluri ale momentelor importante. Aceste piese nu doar completează fiecare ținută, ci reprezintă și o investiție valoroasă în timp, datorită prețiozității aurului.

Urmăzește-ne activitatea pe rețelele de socializare și inspiră-te din selecțiile de bijuterii pe care le postăm. Mai multe detalii poți solicita prin comentarii la postări, mesaje private sau chiar în magazin.

close
Start typing to see products you are looking for.

Cos de cumparaturi

close
Scroll To Top
Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accpeti daca esti de acord cu utilizarea acestora.