Povestea noastră

Strategia companiei este aceea de a livra calitate clientilor sai. Fapt dovedit, in cei peste 20 de ani de activitate. 

Din anul 2005, compania s-a concentrat exclusiv pe productia, importul si comercializarea de bijuterii din aur si argint, prin magazinele proprii Safirelli Bijuterii by Maris. Produsele comercializate sub marca By Maris au garantia calitatii si a fiabilitatii.

De cateva ori pe an, importam colectii de bijuterii din aur, cu prioritate din Vicenza, Italia. Selectia este un proces riguros si complex. Vizionam, pentru fiecare import, sute de kilograme de bijuterii din aur, create si executate de peste 200 de fabrici din Italia.Elementul cheie in alegerea unei bijuterii ramane emotia pe care produsul ne-o inspira. Alegem piesele la care exista o armonie intre design si calitatea executiei.Excluzand sclipirea aurului, esentiala ramane calitatea echipei de vanzari! Stiu sa asculte, sa ofere informatii, sa aiba calmul si blandetea pentru a intelege ce isi doreste fiecare client.

Privind fotografiile, veti intelege cantitatea imensa de emotie, umanitate si respect fata de client, pe care o emana Safirelli Bijuterii.

Misiune

Misiunea noastra este de a imbina dragostea de frumos cu emotia, pentru a oferi clientilor nostri bijuteriile adecvate celor mai frumoase momente din viata lor.

rub_ab_2

Viziune

Iubim bijuteriile, iar în următorii 20 de ani, vom vinde cele mai frumoase bijuterii, românilor de pretutindeni!

rub_ab_3

Valori

Însușirile comunicate sunt adevărate, costul îi reflectă valoarea reală, ai o garanție cuprinzătoare și o poți returna dacă te răzgândești. Practic, orice s-ar întâmpla, ai 100% acoperire.

Echipa Safirelli

Viziteaza-ne magazinul și te vom asista în alegerea celor mai potrivite accesorii!

MARILENA MARIS

Fondator

nastasia silasi

Safirelli Centru Pietonal

Maria Musat

Safirelli Centru Pietonal

Floarea salvan

Safirelli Centru Pietonal